Onze laatste weekbrief


Het einde is in zicht....
We hebben jullie zien groeien en openbloeien.
Jullie hebben iedere dag een lach 
op ons gezicht getoverd,
en voor altijd een plekje in ons hart veroverd.



Deze laatste dagen gaan we nog schilderen, knutselen, werken en spelen met onze vrienden uit de klas

maandag 21/6 gaan we met de bus naar nieuwdonk. Vergeet jullie rugzakje niet en een mondmasker


De laatste schooldag dinsdag 29 juni (volledige schooldag) wordt gevierd met de grote loterijshow!!!!!!

In de voormiddag is er een doorschuifmoment. De kids nemen een kijkje in hun nieuwe klas en ontmoeten hun nieuwe vrienden (ook briefje met de namen van hun nieuwe klasgenoten

In de namiddag sluiten we af met een knalfeestje en de traditionele loterijshow voor de tweede en derde kleuterklas! Nu is het moment aangebroken om al je prulletjes kwijt te geraken die je zelf niet meer leuk vindt, maar waarbij je een andere kleuter misschien dolblij kunt maken. Het leuke is dat je er zelf enkele nieuwe aanwinsten bij krijgt.

De kleuters krijgen allerhande opdrachten van uitbeeldspelletjes, zang -en dansopdrachten tot behendigheidsoefeningen en rekenoefeningen toe. Bij het correct uitvoeren of raden van een opdracht is het direct bingo en mogen ze van de uitgebreide prijzentafel een prulletje kiezen. (vb. popjes, iets van Mc Donalds, boekjes waar ze niet meer in kijken, reukgommetjes, armbandjes, ringen, kleine autootjes, een oude( gewassen) knuffel …kortom een prulletje van een andere kleuter.).

Tijdens het pauzeren drinken we zelf een lekker uitgekozen drankje op , vergezeld van chips, snoep of koekje als afsluiter. ( zelf mee te brengen)

Wij hebben alvast enorm genoten van dit schooljaar en wensen alle kleuters en hun ouders een fantastische, zonnige  zomervakantie toe!

 

Geniet ervan!

Juf Eveline en juf Anja     

Reacties

Populaire posts van deze blog

Weekbrief: Piraten van de zee (ridder-circusklas)

weekbrief: we kijken uit naar Kerstmis

Terug naar school.. op vrijdag 1 September