terug school (deel 2)

Beste ouders,

Hoera, we mogen terug elke dag komen spelen in de klas en op school....!

Natuurlijk zullen we vaak onze handjes moeten wassen en in de klas spelen en eten en samenzitten in onze grotere kring..Dat lukt ons vast wel ! 

Ons nieuwe thema voor de komende week is "Feest voor mijn lieve papa" 

In de klas vertellen we over papa en we maken voor hem een leuk cadeautje... want op zondag 14 juni is het "Vaderdag"...feest voor alle papa's van de wereld. 
Doen jullie ook mee ? 

Juf Katrijn (stagiaire juf Carine) maakte een leuk filmpje om ook thuis eens iets te knutselen voor je papa...speciaal voor hem.....je hebt nog veel tijd om dit eens te doen, hoor... 
Hierbij stuur ik het door naar jullie....je mag het zeker eens proberen, met een beetje hulp van mama of grote broer of zus lukt het wel....Veel plezier ermee !! 

Het zijn 2 filmpjes voor het maken van een vlag voor papa.... (2 delen) 



Nog even de praktische regeling voor die dagen:

·       *  De kleuters komen langs de groene poort op de parking deze gaat pas 
       open om 8.30 uur.
·       *  Ouders mogen de school niet betreden.
·        * De Kleuters gaan zelfstandig naar de klas (ridder-circusklas), daar zijn juf Eveline en juf Anja om jullie te verwelkomen.
·        * We proberen zoveel mogelijk onze vaste dagplanning aan te houden zoals vroeger.
·        * We vieren de jarigen van juni, juli en augustus in groepjes van 3 in de klas. We maken er een tof feestje van met een kroon ,zingen, dansen. Maar we geven GEEN cake, koekjes, … mee naar school)
·        * De kleuters brengen allemaal  hun boterhammen, drankje voor s’middags mee. We eten dit op in de klas. Ook te voorzien:  2 keer  koek of fruit en een extra flesje water voor in de pauze.  (geen soep, warme maaltijd)
·       *  Alle kleuters blijven een volledige schooldag van 8.30 uur tot 15.00 uur. Omwille van veiligheidsredenen is er geen mogelijkheid om onze kleuters  om 11.45 uur op te halen aan de poort.
*       *  Indien u kleuter niet aanwezig kan zijn, gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen.
·        * Om 15.00 uur is de school uit op woensdag om 11.45uur. Alle kleuters worden opgehaald aan de groene poort aan de parking. De ouders wachten aan de poort tot juf Eveline er staat. Gelieve daarna de parking te verlaten om de social distancing te bewaren.

Terug-naar-school -
Bedankt om deze vele regels nauwkeurig op te volgen.
Juf Anja en juf Eveline


Bij vragen kan je ons altijd een bericht sturen

Reacties

Populaire posts van deze blog

Weekbrief: Piraten van de zee (ridder-circusklas)

weekbrief: we kijken uit naar Kerstmis

Terug naar school.. op vrijdag 1 September