Belangrijke boodschap

maandag 1 oktober geen school
donderdag 4 oktober bezoek geitenboerderij (aangepaste kleding)


maandag 19 juni 2017

laatste schooldag!


De laatste schooldag wordt gevierd met de grote loterijshow!!!!!!

Afbeeldingsresultaat voor doos met kleine speelgoedjesDe laatste voormiddag van het schooljaar sluiten we af met een knalfeestje en de traditionele loterijshow voor de tweede en derde kleuterklas !
Nu is het moment aangebroken om al je prulletjes kwijt te geraken die je zelf niet meer leuk vindt, maar waarbij je een andere kleuter misschien dolblij kunt maken. Ze mogen wel niet stuk zijn!
Het leuke is dat je er zelf enkele nieuwe aanwinsten bij krijgt.

De kleuters krijgen allerhande opdrachten van uitbeeldspelletjes, zang -en dansopdrachten tot behendigheidsoefeningen en rekenoefeningen toe. Bij het correct uitvoeren of raden van een opdracht is het direct bingo en mogen ze van de uitgebreide prijzentafel een prulletje kiezen. (vb. popjes, iets van Mc Donalds, boekjes waar ze niet meer in kijken, reukgommetjes, armbandjes, ringen, kleine autootjes, een oude( gewassen) knuffel …kortom een prulletje van een andere kleuter.).

Tijdens het pauzeren drinken we zelf een lekker uitgekozen drankje op, vergezeld van chips, snoep of koekje als afsluiter. ( zelf mee te brengen)

Om 11.45uur sluit de school haar poort en halen mama, papa , oma of opa ons af op school.

In de namiddag zijn onze klasdeuren gesloten.

Wie graag nog een evaluatiegesprek heeft of losse babbel, kan steeds bij ons terecht in de namiddag van 13.10u tem 15.35u. ( dit is zeker geen verplichting)

Wij hebben alvast enorm genoten van dit schooljaar en wensen alle kleuters en hun ouders een fantastische, zonnige  zomervakantie toe!

Geniet ervan!

Juf Eveline en  juf Anja                      

Geen opmerkingen:

Een reactie posten