laatste schooldag

De laatste schooldag wordt gevierd met de grote loterijshow!!!!!!

De laatste voormiddag van het schooljaar sluiten we af met een knalfeestje en de traditionele loterijshow voor de tweede en derde kleuterklas !
Nu is het moment aangebroken om al je prulletjes kwijt te geraken die je zelf niet meer leuk vindt, maar waarbij je een andere kleuter misschien dolblij kunt maken.
Het leuke is dat je er zelf enkele nieuwe aanwinsten bij krijgt.
De kleuters krijgen allerhande opdrachten van uitbeeldspelletjes, zang -en dansopdrachten tot behendigheidsoefeningen en rekenoefeningen toe. Bij het correct uitvoeren of raden van een opdracht is het direct bingo en mogen ze van de uitgebreide prijzentafel een prulletje kiezen. (vb. popjes, iets van Mc Donalds, boekjes waar ze niet meer in kijken, reukgommetjes, armbandjes, ringen, kleine autootjes, een oude( gewassen) knuffel …kortom een prulletje van een andere kleuter.).
Tijdens het pauzeren drinken we zelf een lekker uitgekozen drankje op , vergezeld van een chipsje, snoep of koekje als afsluiter. ( zelf mee te brengen)

Tegen maandag 27 juni: 1 of  2 prulletjes uit jouw kast, waar een andere kleuter nog plezier mee kan beleven. bv: mooi balpen, bellenblazer, knuffeltje, auto, popje, boekje,....
Het is niet de bedoeling iets nieuws te kopen!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Weekbrief: Letters en cijfers (op weg met ZOEM naar het 1ste leerjaar)

Weekbrief: Piraten van de zee (ridder-circusklas)

weekbrief: we kijken uit naar Kerstmis