Posts

Posts uit april, 2019 tonen

verjaardagsfeest in de zaal

Afbeelding
https://photos.app.goo.gl/cBHZcETPMfR1kvBe7

Boerderijbezoek bij Emiel deWilde

Afbeelding
https://photos.app.goo.gl/ZKT23XqwMo34KafY6 Wat een indrukkken, wat een belevenis kregen we vandaag; de rit van en naar de boerderij, het bezoek aan de kalfjes , de koeien en varkens, de melkmachines, het dollen in de weide en het proeven van heerlijke verse ijskoude melk ! Met dank aan de  ouders van Emiel die ons vandaag een onvergetelijke namiddag bezorgden !

Eerst communie 2020

Beste ouders, Misschien willen sommige ouders al beginnen met het regelen van hun zoon/dochter Eerste communie! zaterdag 16/05/2020 om 14.00uur mvg

Giel is jarig !

Afbeelding
https://photos.app.goo.gl/xc76g2AJX8ch9M7t9  

aanvulling weekbrief boerderijbezoek

Afbeelding
Op donderdagmiddag 25 april gaan we naar de boerderij van Emiel De wilde in Everslaar te Lokeren. We worden opgehaald door tractor en kar. Op de boerderij gaan we de dieren eten geven, stallen bekijken en nog zoveel meer. Zorg zeker voor aangepaste kledij en schoeisel Bedankt aan de ouders van Emiel voor deze onvergetelijke uitstap!

Weekbrief: dierenfeest op school

Afbeelding
Weekbrief: dierenfeest op school van dinsdag 23 april tem vrijdag 3 mei Bijna is het zover, ons schoolfeest. Op 3 en 4 mei dansen we op het podium, eerst voor onze grootouders en daarna voor de anderen die ons willen zien schitteren. We oefenen in de klas elke dag om zo alle danspasjes te kennen. Binnenkort is het nog een ander feest, nl moederdag: ook hiervoor gaan we aan de slag. We knutselen leuke dingen voor het schoolfeest en oefenen verder op schoolse vaardigheden: tellen, rijmen, beginklanken en nog zoveel meer. Begrippenlijst dierenfeest : * Talige begrippen : wild, tam, gevaarlijk, oerwoud, jungle, dierentuin, dierenpark, kooi, leeuw, olifant, krokodil, neushoorn, luipaard, slang, beer, nijlpaard, leeuwin, zebra, tijger,....klauwen, staart, manen, slurf, poten, tanden, muil,... * Wiskundige begrippen : verschillende, veel, meer, weinig, evenveel, getallen tot 10, vergelijken hoeveel, cijferbeeld tot 10 , tellen Enkele belangrijke data: *We dan

Feest voor Emily

Afbeelding
https://photos.app.goo.gl/fcZL14BP6KSbchTY9

Bosbezoek

Morgenmiddag gaan de ridder, circus en natuurklas naar het bosje van D'Heer samen met het éérst leerjaar voor een eierzoekspel. Graag aangepaste kleding en schoeisel voorzien.

we maken eiersla in de klas !

Afbeelding
https://photos.app.goo.gl/fkp6ArzxB4LfFZBG7